U wilt uw woning te huur aanbieden en zoekt een geschikte kandidaat?

 

Alweer ruim 20 jaar zijn wij, Deborah Brien en Louis Abels, werkzaam in de tijdelijke verhuur in de regio Zaanstreek/Waterland en hebben een uitgebreid cliëntenbestand opgebouwd van particuliere en zakelijke woningzoekenden.

Onze klanten

Van de particulier die een bepaalde huurperiode moet overbruggen (b.v. vanwege verkoop van zijn woning, brand- en/of waterschade, relatie-breuk ) of gewoon voor langere tijd wilt huren, tot de (buitenlandse) directeur of medewerker van een bedrijf die voor een paar maanden tot meerdere jaren in de regio Waterland wordt gestationeerd.

Onze werkwijze

U kunt via de mail, louisabels@waterlandhomerentals.nl of telefonisch, Deborah 0622391993 en Louis 0622485082, contact met ons zoeken. Daarna kunnen we vrijblijvend een afspraak maken in het huurobject.

  • We maken foto’s van het woonobject
  • We plaatsen alle gegevens op onze website
  • We mailen uw woonobject meteen naar diverse woningzoekenden, die met een zoekopdracht bij ons zijn aangemeld
  • We plaatsen uw woonobject d.m.v. een advertentie op diverse andere toonaangevend verhuursites
    (o.a. Speurders.nl, Markplaats.nl, Pararius.nl, Huurwoningen.nl, Jaap.nl, Expats.nl etc.)
  • We begeleiden de afspraak en bezichtiging met de kandidaat-huurder
  • We screenen de kandidaat-huurder
  • Na de geslaagde bemiddeling zijn we bij de ondertekening en sleuteloverhandiging aanwezig.

De kosten

U bent onze opdrachtgever en betaalt ons, na een geslaagde bemiddeling,  courtage-contractkosten. Bij een huurovereenkomst voor maximaal 6 maanden betaalt u ons eenmalig een 1/2 maandhuur excl. 21%btw. Bij een huurovereenkomst voor minimaal 1 jaar betaalt u ons eenmalig 1 maandhuur excl. 21%btw. Mede daarom zullen wij alles in het werk stellen om voor u als verhuurder de geschikte huurder, de juiste maandelijkse huurprijs en het opstellen van een correcte huurovereenkomst  te bewerkstelligen.

Eventueel beheer

Wilt u, na de geslaagde bemiddeling, van onze diensten als beheerder gebruik maken dan is het volgende mogelijk:

-Coördinatie van een correcte betaling van de maandelijkse huur. Huurder stort de maand naar ons en wij storten het naar u door.

-Beheren van de waarborgsom als neutrale partij.

-Fungeren als vraagbaak voor zaken die na de totstandkoming van de
huurovereenkomst gedurende de huurperiode aan de orde komen

- Regelen van het onderhoud van het huurobject, bijvoorbeeld bij eventuele
gebreken/lekkages/vervanging van apparatuur etc. We hebben een eigen klusjesman die eerst kijkt of hij het gebrek kan oplossen of besluit om, in overleg met u, de juiste instanties/bedrijven in te schakelen.

-We zijn zoveel als mogelijk aanwezig bij het einde van de huurperiode: de eindcheck, sleuteloverdracht, meterstandennotatie etc.

In overleg met u rekenen we een bepaalde percentage van de maandelijkse huur voor de door u gekozen overeengekomen diensten die door ons zullen worden geleverd.