Purmerend > Maasstraat

1050.00 p/m


Dit gezellige appartement is rustig en netjes (ca. 60 m2), gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in Purmerend.

Dit is een woonwijk voor mensen die in rust willen wonen maar ook binnen enkele minuten naar het bruisende Amsterdam willen kunnen reizen.

Het appartement ligt op 25 minuten rijden van het centrum van Amsterdam.

Verder is het appartement goed onderhouden en ruim.

De ligging is zeer gunstig. U vindt allerlei voorzieningen zoals openbaar vervoer, sportfaciliteiten en een mooi aanbod aan winkels op korte afstand.

Om de hoek zijn er tal van winkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Het centrum van Purmerend en de gezellige Koemarkt liggen ook op loopafstand.

Dit kant-en-klare, goed onderhouden appartement is uitgerust met een lichte woonkamer, nette keuken (inclusief ingebouwde koelkast en vriezer, magnetron en vaatwasser), een slaapkamer, een badkamer en twee balkons, die u voorzien van voldoende wooncomfort.

Gehele etage is voorzien van een laminaatvloer.De kozijnen zijn van hardhout met isolatieglas. Op de twee balkons kunt u zowel ‘s ochtends als’ s middags van de zon genieten.

Vrij parkeren voor de deur.

Registratie/inschrijving mogelijk.

Exclusief gas/water/elektriciteit en servicekosten (145,-) Totaal 1195,- inclusief.