Purmerend > Willem van den Brinkstraat

1600.00 p/m


W. v.d. BRINKSTRAAT 41 en 43 te PURMEREND

ZOEKT U BIJZONDERE WOONRUIMTE? HIER IS UW KANS!

Te koop aangeboden riante DUBBELE eengezinswoning met grote tuin op het zuidwesten. Door samenvoegen van een hoek- en tussenwoning is een zee aan woonruimte gecreëerd met diverse mogelijkheden en groot woonplezier! De woning is gelegen in Overwhere-Noord, een rustige, groene buurt waar eengezinswoningen door hun royale afmetingen, met in originele staat de beschikking over 2 badkamers, altijd erg gewild zijn.

Het betreft een zonnige woning met veel lichtinval en gelegen op eigen grond. De aantrekkelijke ligging bij het plantsoen geeft rust en privacy. Doorgevoerde woningverbeteringen zijn onder andere dubbele beglazing in hardhouten kozijnen, ventilatieroosters in de buitenmuren, kunststof dakkapellen met twee vaste ramen en twee draaikiepramen. De dakkapellen hebben HR lucht gevuld isolatieglas, aluminium kunststof muggen horren en elektrisch bedienbare rolluiken. Gevels zijn gereinigd, gevoegd en geimpregneerd. Buitenschilderwerk is op gezette tijden verricht. Hang- en sluitwerk zijn aangebracht volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De indeling van de woning is als volgt:

BEGANE GROND: hal, meterkast met groepen en aardlekschakelaar, trapopgang en toiletruimte met hangcloset en fontein met warm en koud stromend water.
Zonnige woonkamer en schuifpui naar terras.
Open keuken met drinkwaterzuiveringssyteem, inbouwapparatuur( inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast met biofresh compartiment, diepvriezer), Corian aanrechtblad, RVS afzuigkap met afzuiging naar buiten, apothekerskasten, plinttrapje.
Woon-werkkamer, schuifpui naar terras, tweede keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, inbouwoven, en koelkast.
Tweede hal met meterkast, trapopgang, toiletruimte en fontein.

EERSTE VERDIEPING: beiderzijds op de overloop toegang tot drie slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en douche.
De slaapkamers aan de voorzijde van de woning hebben elk een eigen badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel en beschikken over een aansluiting voor wasmachine en droger.

TWEEDE VERDIEPING: beiderzijds overloop met de c.v. installatie, eveneens aansluitingen voor wasmachine en droger. Toegang tot zeer ruime zolderkamers met dakkapellen.
Alle slaapkamers in de woning beschikken over voldoende kastruimte, onder andere vrijstaande kledingkasten, The Doors kamerhoge kastenwanden en Vibel kleding- en ladekasten.
Alle badkamers hebben een kanaalventilator met hygrostaat.

BUITENRUIMTE: wintergroene achtertuin met ruime stenen berging en achterom. De berging is voorzien van elektra. Twee buitenkranen. Een ruime zandbak is ingegraven bij het terras. Door de grootte van de tuin kan tot aan zonsondergang van een plekje in de zon worden genoten.

LOCATIEVOORZIENINGEN: uitvalswegen en snelweg zijn goed te bereiken. Op loopafstand zijn openbaar vervoersmogelijkheden, scholen, winkelcentra en zorgvoorzieningen. Streekvervoer is hoogwaardig en optimaal. NS treinstation Purmerend-Overwhere is vlot bereikbaar. Er is een rechtstreekse treinverbinding met Schiphol.
Op korte afstand zijn volop recreatiemogelijkheden aanwezig. Het Purmerbos en recreatiegebied Het Twiske bieden fiets- wandel- zwem- en vaarmogelijkheden. Het Groengebied Purmerland ligt midden in Landschap Waterland en staat in verbinding met het Purmerbos ten oosten van Purmerend en recreatiegebied Het Twiske in het zuidwesten. Landschap Waterland is ideaal om te wandelen, fietsen en varen in een unieke omgeving. Dit oer-Hollandse landschap is puur genieten voor natuurliefhebbers.