Purmerend > Londenhaven

995.00 p/m

Compleet gemeubileerd hoekhuis voor maximaal 5 maanden te huur in gewilde wijk de Weidevenne.

Klein voorterras en entree met meteen de moderne woonkeuken voorzien van vaatwasser, koelkast, combi-magetron/oven en induxie-kookplaat. Tevens sfeervolle bar met krukjes. Ook het toilet bevindt zich op de begane grond alsmede een ruime berging.

De vloer is een mix van grind/epoxy en is voorzien van vloerverwarming. Vaste trap naar 1e verdieping met fraaie en zonnige living en vide met grote raampartijen. Smaakvol gemeubileerd en ook hier en grind/epoxy-vloer.

Vaste trap naar 2e verdieping alwaar 2 slaapkamers, beiden voorzien van hang-legkasten. Tevens moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Vaste trap naar 3e verdieping met 3e slaapkamer met toegang tot fijn balkon (10m2). Ook hier veel hang/legkasten. Hier bevinden zich ook de wasmachine en droger. 2e en 3e verdieping zijn voorzien van een laminaat-vloer.

Bij het woonhuis behoren tevens 2 overdekte parkeerplaatsen.

De woning is zeer centraal gelegen, vlakbij Ringweg A7 en busstation. Amsterdam-Centraal Station 25 bus- treinminuten. Tevens dichtbij bij openbare voorzieningen en op 5 fietsminuten, via de prachtige Melkweg-brug, van het sfeervolle historische centrum met z'n gezellige Kaas- en Koemarkt.

Inclusief Stadsverwarming/elektriciteit/water, tv/internet en 2-wekelijkse schoonmaak zal de maandelijkse huurprijs 1250,- zijn.