Purmerend > Nijlstraat

850.00 p/m

Fantastisch 2-kamer-appartement op de bovenste verdieping (3de etage) aan de rustige westzijde met heerlijk ruim balkon (volop middag en avondzon), vrij uitzicht en gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Werkelijke top ligging in een mooi, modern vormgegeven en recent gebouwd complex met niet alleen maar fraai, vrij uitzicht over deze wijk maar ook met tal van voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkelcentrum, sportfaciliteiten, natuurgebied enz. echt binnen handbereik.

Deze woning kenmerkt zich onder andere door de genoemde fijne situering op de bovenste etage, de perfecte, recente afwerkingen van vloeren, wanden, de top (inbouw)keuken en mooie badkamer.

Globale indeling; entree, hal met meterkast/ruimte stadsverwarming, ruime slaapkamer v.v. bergruimte, inpandige berging met aansluiting wasmachine/droger, extra verruimde badkamer met wastafelmeubel, doucheruimte en toilet, gezellige woon- eetkamer met open keuken v.v. een strakke hoekkeuken met alle denkbare inbouwapparatuur, eethoek/bar en aangrenzend het heerlijke balkon van ca. 6m2!

Algemeen: Liftinstallatie in het gebouw, top isolatievoorzieningen (energielabel A), goed onderhouden en verzorgde algemene ruimtes, verwarming en warm water middels stadsverwarming en vloerverwarming, ruime parkeergelegenheid nabij het complex. Treinstation op 10 min. loopafstand. Amsterdam CS 25 bus/treinminuten.