Purmerend > Koemarkt

900.00 p/m

Op wellicht het mooiste plekje van Purmerend Centrum, op de 2e etage gelegen, geheel gerenoveerd, luxe 2-kamer appartement met inpandig, privacy biedend, zonnig balkon op het zuidoosten en een berging op de begane grond.

Mooi en veilig wonen in het comfortabele appartementencomplex “Purmerpoort” nabij de doorgang naar de Koemarkt, op loopafstand van alle gemakken van de binnenstad en tevens een hele prettige woonomgeving waar in de nabije toekomst mooie projecten op stapel staan!

Deze specifieke woning kenmerkt zich tevens door het goede onderhoud, de moderne en degelijke afwerking en voorzieningen waaronder een moderne laminaatvloer in praktisch de gehele woning, wanden en plafonds voorzien van stucwerk, een prachtige inbouwkeuken en tevens een moderne (heel recent uit 2015) badkamer en -toilet met hele mooie vloer- en wandtegelafwerking.

Globale indeling; entree; hal met meterkast, inpandige berging/CV ruimte, toilet, goed bemeten slaapkamer met vaste kastenruimte, badkamer met wastafelmeubel en ruime douchegelegenheid, riante woon- eetkamer met veel lichttoetreding, open keuken en een fijn balkon.

Algemeen; bouwjaar ca. 1986, woonoppervlak netto 60m2 en balkon ad. ca. 4m2, berging begane grond ca. 4m2, goed functionerende VVE met plannen tot een upgrade van de façade, servicekosten ca. € 123,50,-- per maand, parkeren praktisch voor de deur alsmede in nabijgelegen garage ’t Lammetje mogelijk met een vergunning, diverse veiligheidsvoorzieningen waaronder tijdsafhankelijke afsluiting voorportaal, robuust hang en sluitwerk en video intercom, liftinstallatie, top isolatievoorzieningen, kozijnen-, ramen- en deuren in kunststof uitvoering, dubbele beglazing, 2 tal zonweringen (één elektrisch, ander handmatig), verwarming en warmwater middels een gas- CV combi toestel bj ca. 1999.