Purmerend > Orinocostraat

1775.00 p/m

Deze fijne ongemeubileerde hoekwoning, op een rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van de ruim opgezette populaire wijk de Weidevenne, is centraal gelegen tot de stadskern van Purmerend.

De lichte en ruime woning, met nieuwe laminaatvloer,  is modern afgewerkt met op de begane grond aan de voorzijde de ruime moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. 

Aan de achterzijde de ruime woonkamer met schuifpui met toegang naar de diepe  tuin op het zuiden. Naast de berging is er nog genoeg stallingruimte voor een motor, fietsen of andere spullen.

De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn ruim van opzet door de rechte gevels. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een in 2017 gerealiseerde nieuwe badkamer met ruime inloopdouche, zwevend toilet en een modern wasmeubel.

De tweede verdieping is voorzien van de 4e slaapkamer en een wasruimte welke nu gebruikt wordt voor de wasmachine en droger.

Op korte afstand van diverse basisscholen, sportvelden, een winkelcentrum en treinstation.

Vrij parkeren. Max. 2 volwassenen of gezin. Geen honden toegestaan.

Met de auto zit je dicht bij de uitvalswegen naar Amsterdam of richting Hoorn. De bus op de hoek van de straat brengt je in 20 minuten naar de Metro Noord-Zuidlijn of het Centraal station in Amsterdam. Purmerends authentieke centrum, met zijn vele winkels, restaurants en terrassen op de Koe- en Kaasmarkt, ligt op 10 fietsminuten

Op 5 minuten loopafstand zit je in het buitengebied van het Twiske, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Huurperiode minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar.